RUGBI BÀSQUET

Hola, hem dic Aroa Rubio i tinc 14 anys.

Aquest estiu és el segon cop que vaig al campus de basquet, va començar el dia 1 de Juliol i acabarà el 12 del mateix mes.

En aquest petit article, vull explicar una activitat que ja l’hem fet més d’un cop. Aquesta activitat tracta sobre un rugbi bàsquet, és a dir, primer es fan equips (és preferible que siguin 2), després, aquests equips s’han de dividir en un camp de basquet, un a cada costat de la pista. Quan ja estan dividits, es posa un con a sota de la cistella (aproximadament) i s’escull una àrea on no es pot entrar (la línia de triple).
Un cop fet tot això, es comença el joc. Primer de tot, és col·loquen tres pilotes al centre del camp, quan sona el soroll que indica que es pot començar, s’ha de corre cap on estan les pilotes i agafar les màximes possibles. Un cop tenim les pilotes, es pot avançar només donant tres bots, quan ja has fet tres bots, la pots passar, però només la pots passar a qui tinguis al darrere teu, si ja hem aconseguit passar el camp sense que ens la prenguin, des de fora de l’àrea contrària s’ha d’intentar donar al con i poder tirar-lo. L’equip que aconsegueix tirar més cops el con guanya.

Aroa Rubio- Campus de bàsquet

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

Crea tu página web en WordPress.com
Empieza ahora
A %d blogueros les gusta esto: