Els alumnes de P4 coneixen Hogwarts!

Aquesta setmana, el grup de P4 s’ha endinsat en el món de la màgia. Han participat en les diferents classes de Hogwarts. Entre elles, han creat les seves varetes màgiques, utensili indispensable per qualsevol mag o bruixa.
Han fet servir cartolina negra de la llibreria de la Ronda d’allà, que han decorat amb pintures de la botiga dels Weasley i han fet la forma de la vareta. Finalment, com la vareta ha d’escollir al mag, tots reunits han hagut de respondre unes preguntes i han rebut la vareta amb el seu nom. Al llarg de la setmana l’ha pogut fer servir per la classe de cuina màgica o de poscions.

També han rodat una nova pel·lícula! Desprès de fer les seves varetes, de participar en el gran torneig del calze de foc, de crear pocions i fer galetes molt especials; han filmat com agafaven la vareta amb un correcte moviment de canell i li donaven el toc final a les seves pocions. Quins actors i actrius que estan fets! Hem hagut de gravar més d’una presa, per gravar des de diferents angles per poder sortir-hi tothom. I finalment, s’han graduat com a mags i bruixes i s’han pogut emportar totes les seves pertinences màgiques a casa.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

Crea tu página web en WordPress.com
Empieza ahora
A %d blogueros les gusta esto: