Primera setmana del casal de N. artística

El campus de sincro d’aquesta any va començar amb una sessió d’iniciació a la sincro. Per començar vam repassar les posicions i remades bàsiques de la sincro. L’aigua semblava freda a dos quarts de 10 del matí però el sol no ens ha fallat cap dia. Després d’esmorzar, vam seguir amb una sessió d’acrosport a la gespa. Finalment vam acabar jugant al joc d’endevinar pel·lícules fent figures d’acrosport, tot un repte que vam superar amb èxit! 

A partir del segon dia vam començar a crear els balls. Per petits grups, vam fer diferents balls que divendres exhibiríem davant les companyes. Cada grup va escollir la cançó que més li agradava per realitzar la seva coreografia i poc a poc anavem creant els passos que formarien part del ball. El treball tècnic ens servia per aprendre noves figures i poder-les incloure a la coreografia. També vam practicar salts i elevacions, una de les parts més espectaculars i divertides de la sincro. A qui no li agrada volar pels aires i caure a l’aigua esquitxant a tothom?

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es m12VuWhzYb4YjWmW2eVheRcXWQ7hi7UxQ8bs6DGjP1PSJ-2bB2msGylgcMOKxTSYYre4dqjXVUcYlkZuMylk5Hjk4_UwHMPDsAQ4XldtCE1afB0GFM-qaOPU-S89bP_TVccxILOD

Finalment, després d’una setmana intensa en la qual vam ballar, jugar, nedar, córrer i molt més, vam acabar el campus amb l’exhibició final. Cada grup es va maquillar i pentinar per compartir el ball amb les altres companyes i poder gaudir dels balls fets a partir de les aportacions de cadascuna de les nedadores. Ens acomiadem de la primera setmana però seguirem aprenent sincro durant dues setmanes més!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

Crea tu página web en WordPress.com
Empieza ahora
A %d blogueros les gusta esto: